Pakakas Hack

Urang nyieun Hacks keur Games,Cheats Pakakas,palatih Pakakas

Windows 10 aktivasina Key – Activator resmi

Windows 10 aktivasina Key

warta alus ti tim Morehacks! Urang terang yen Anjeun hoyong ngajalankeun Windows anyar 10 dina PC Anjeun tapi anjeun teu daék meuli lisénsi a. Now we offer you a Windows 10 aktivasina Key! Ieu mungkin berkat hiji software dijieun ku tim programer professional. They created a Windows 10 Activator, nu dibangkitkeun kenop pikeun Windows 10 pisan gampang. Urang ngajamin yén sakumna lisensi dihasilkeun anu 100% gawe. Anjeun bakal ngajalankeun Windows sagemblengna tulus 10.

Upami Anjeun gaduh Windows 7/8/8.1 dina PC Anjeun Anjeun bisa ngamutahirkeun sistim Anjeun ka Windows 10, tapi anjeun moal bisa ngarasakeun sagala fitur eta sacara kawas: apdet, jandela 10 puseur media, kantor Microsoft 10 jeung leuwih loba. Anjeun bakal kapaksa meuli lisénsi lamun nu Anjeun hoyong pake Windows 10 di daya full anak. ayeuna, with this Windows 10 Aktivasina Key generator Anjeun bisa ngaktipkeun Windows 10 pisan gampang! Urang geus diuji alat ieu jeung geus digawé sampurna. Di handap ieu Anjeun bisa nempo kumaha ngaktipkeun Windows 10:

1. ngundeur Windows 10 Produk Alat Key

2. Open setélan, teras klik / ketok dina Windows teu diaktipkeun. Activate Windows now.

3. Klik / ketok dina Tuliskeun konci kancing. Eta kudu muka jandela di handap

wn 10 konci

4. Open the Windows 10 Produk Alat Key sarta nyalin cd-konci dihasilkeun

5. Upami anjeun geus ditiron ka 24 kode digit bener, jandela di handap kudu mucunghul

Windows 10 aktivasina Key

6. Klik ”Teras” tombol jeung ngadagoan sababaraha moments. Lamun sagalana sacara ok, jandela ti handap kudu mucunghul

Windows 10 aktivasina Key

7. Now close the window and enjoy Windows 10 asli

janten, naon anjeun nungguan? Download now the Windows 10 Aktivasina Key Alat jeung ngarasakeun Windows 10!

 

 

 

download-tombol-oranyeu

 

website security
kategori: batur

...