Hack Tools

Ne krijimin Hacks për Lojrat,Cheats Tools,Trajner Tools

MoreHacks.net Kushtet e përdorimit ("Marrëveshje")

Ju lutem lexoni këto Terms of Service ("Marrëveshje", "Kushtet e përdorimit")
me kujdes para se të përdorni http://www.morehacks.net/ ("Site")
operuar nga MoreHacks ("Na", "Ne", ose "tonë"). Kjo
Marrëveshja përcakton kushtet ligjërisht të detyrueshme dhe kushtet për tuaj
përdorim i Faqes në http://www.morehacks.net/

Duke hyrë ose përdorur Site në asnjë mënyrë, duke përfshirë, por jo
i kufizuar në, vizituar ose shfletimin e Faqes ose kontribuar përmbajtje ose
materiale të tjera për Faqes, ju pranoni tu përmbaheni këtyre Termave të
Shërbim. Termat me germa kapitale janë të përcaktuara në këtë Marrëveshje.

Pronës Intelektuale

Site dhe përmbajtjen e saj origjinale, karakteristika dhe funksionalitetin janë në pronësi
nga Morehacks dhe janë të mbrojtura nga copyright ndërkombëtare,
shenjë dalluese, patentë, sekret tregtar dhe pronë tjetër intelektuale ose
akti i pronësisë nuk laws.Morehacks.net presë mjete Hack , keygens , etj , Të gjitha shërbimet / produkteve / tools / hacks ofruara këtu janë për argëtim vetëm, ju nuk mund të merrni ndonjë kodet e vërtetë / Shërbime / produkte këtu, të gjitha programet këtu janë vetëm për argëtim dhe nuk work.On morehacks.net ju do të gjeni vetëm komente për mjetet hack, keygens . etj. .

Mbarim

Ne mund të përfundojë qasjen tuaj në Site, pa shkak ose në njoftimin, që
mund të rezultojë në konfiskimin dhe shkatërrimin e të gjithë informacionit
lidhur me ju. Të gjitha dispozitat e kësaj Marrëveshjeje që nga i tyre
Natyra duhet të mbijetojnë ndërprerjen do të mbijetojnë ndërprerjen, duke përfshirë,
pa kufizim, Dispozitat e pronësisë, Shfajësimet garanci,
dëmshpërblim, dhe kufizimet e përgjegjësisë.

Lidhje me faqet e tjera

Site ynë mund të përmbajë lidhje me faqet e palës së tretë që nuk janë në pronësi ose të kontrolluara nga MoreHacks.

MoreHacks nuk ka kontroll mbi, dhe nuk merr
Përgjegjësia për, Përmbajtja, Politikat e intimitetit, ose praktikat e ndonjë
faqet e palës së tretë ose shërbimet. Ne ju këshilloj me forcë për të lexuar kushtet
dhe kushtet dhe privacy policy e çdo vend të palës së tretë që ju
faqe visit.Our mund të përmbajë lidhje me një PPI (paguaj per install)/ Rrjet CPA që kemi fituar para kur ju studim të plotë / të instaluar / blerë software ose të krijuar llogari.

Ligji që rregullon

Kjo Marrëveshje (dhe çdo rregulla të mëtejshme, burim, ose udhëzime
inkorporuar me referencë) do të qeveriset dhe interpretohet në përputhje
me ligjet e Delaware, SHBA, pa dhënë efekt në ndonjë
parimet e konflikteve të ligjit.

Ndryshimet në këtë Marrëveshje

Ne rezervojmë të drejtën, në bazë të linjës sonë, të modifikojë ose të zëvendësojë këto
Kushtet e përdorimit nga postimi termat përditësuar në Site. Juaj
Përdorimi i vazhdueshëm i Faqes pas çdo ndryshimi të tillë përbën tuaj së
Pranimi i Termave të reja të Shërbimit.

Ju lutemi të shqyrtojë këtë Marrëveshje periodikisht për ndryshime. Në qoftë se ju nuk e bëni
bien dakord për ndonjë të kësaj Marrëveshjeje ose çdo ndryshim të kësaj Marrëveshjeje, mos
përdorim, qasje ose të vazhdojë për të hyrë në web site ose të ndërpresë çdo përdorim të
Site menjëherë.

Na Kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Marrëveshje, ju lutem na kontaktoni.