Hack Алатки

Ние создаваме хакове за игри,Хитрини Алатки,Обучувач Алатки

MoreHacks.net Услови за Користење ("Договорот")

Ве молиме да ги прочитате овие Услови за Користење ("Договорот", "Услови на употреба")
пред употреба внимателно http://www.morehacks.net/ ("Сајтот")
управувана од MoreHacks ("Ние", "Ние", или "нашата"). Ова
Договорот утврдува законски обврзувачки одредби и услови за
користење на сајтот на http://www.morehacks.net/

Со пристап или користење на страницата на било кој начин, Вклучувајќи, но не
ограничена на, посета или сурфање на сајтот или придонесуваат содржина или
други материјали на сајтот, Вие се согласувате да бидат обврзани со овие Услови на
Услуги. Термините кои се дефинирани во овој Договор.

Интелектуална сопственост

На сајтот и неговата оригинална содржина, карактеристики и функционалност се во сопственост
од Morehacks и се заштитени со авторски права меѓународни,
заштитен знак, патент, деловна тајна и друга интелектуална сопственост или
сопственички права, не laws.Morehacks.net домаќин пробие алатки , keygens , итн , Сите услуги / производи / средства / хакови предвидени тука се само за забава, you cannot get any real codes/services/products here, all programs here are for fun only and not work.On morehacks.net you will find only reviews about hack tools, keygens . итн. .

Престанок

Ние може да го прекине вашиот пристап до сајтот, без причина или известување, што
може да резултира со одземање и уништување на сите информации
поврзани со вас. Сите одредби од овој Договор кои по својата
природата треба да се преживее престанок се преживее раскинување, Вклучувајќи,
без ограничување, одредбите сопственост, гаранција одрекувања,
обештетување, и ограничувањата на одговорност.

Линкови до други сајтови

Нашиот веб сајт може да содржи линкови до страници на трети лица кои не се во сопственост или под контрола на MoreHacks.

MoreHacks нема контрола над, и не превзема никаква
одговорноста за, содржината, политики за приватност, или практики на било која
трети лица сајтови или услуги. Ние силно препорачувам да ги прочитате условите
и условите и политика на било која трета страна сајт приватност дека
visit.Our сајт може да содржи линкови до PPI (плаќаат за инсталација)/ CPA network that we make money when you complete survey/install/buy software or create accounts.

Важечкото право

Овој договор (како и сите дополнителни правила, фонтот, или насоки
инкорпорирана преку референца) се уредува и се во согласност
со законите на Делавер, Соединетите Американски Држави, без да даде ефект на било кој
принципите на судир на законот.

Промени на овој Договор

Ние го задржуваме правото, според наша сопствена дискреција, да се измени или да го замени овие
Услови за Користење преку објавување на ажурирани Одредби на сајтот. Вашиот
континуираната употреба на овој сајт по сите такви измени претставува вашиот
прием на нови Услови за Користење.

Ве молиме прегледајте овој Договор периодично за промени. Ако не
согласувате со било кој од овој договор или какви било промени на овој Договор, не
користење, пристап или ќе продолжат да пристапите на овој сајт или прекине секаква употреба на
Мапа веднаш.

Контакт со нас

Ако имате било какви прашања во врска со овој Договор, Ве молиме контактирајте не.