Hack Tools

Ne krijimin Hacks për Lojrat,Cheats Tools,Trajner Tools

Snapchat Hack Tool Shkarko pa jailbreak

 

Snapchat Hack Tool Shkarko pa jailbreak

Ju pyes veten në qoftë se një punë e lehtë mund të shihet sekonda më shumë që se shoku juaj set? Pyes veten në qoftë se ju mund të dërgoni një punë e lehtë për të gjithë miqtë tuaj me vetëm një klik? Ju pyes veten nëse mund të shpërthejë Snapchat kufijtë tekst? Për të gjitha këto pyetje që tani ai përgjigjet. Po, tani ju mund të shihni një parakohshme herë të shumta, dhe sekonda pakufizuar. Parakohshme do të mbyllet vetëm kur ju prekni “sy” . Tani ju mund të dërgoni një punë e lehtë fast, për të gjithë miqtë tuaj, pa zgjedhur çdo mik, you only touch the screen at the bottom and snapchat will auto select all your friends. Some time snapchat is annoying when you want to add more text in a snap and your reach the text limis. Now with Snapchat Hack Tool Shkarko pa jailbreak you can add unlimited text in a snap.

Snapchat Hack Tool Shkarko pa jailbreak is a creation of morehacks.net , and you can use this hack tool without jailbreak to your phone and without root(if you use android) . Snapchat Hack Tool Shkarko pa jailbreak is available to download directly to your iOS ose Android pajisje . Snapchat will be more intersting after is hacked. 😉

Snapchat Hack Tool Shkarko pa jailbreak TIPARET

 • Keep Snap in the feed and mark when you see it
 • Unlimited amount of text
 • Change text font, size , color
 • Abillity to select multiple contacts once
 • Save photos/videos without your friend to see
 • More awesome features

Snapchat Hack Tool Shkarko pa jailbreak UDHËZIME

 1. Download to your device
 2. Instaloj
 3. Run snapchat
 4. Configure from snapchat options
 5. DONE

 

 

download-button-portokalli

 

 

Below you can see short video with Snapchat Hack Tool

 

 

website security
Kategoritë: Të tjerët

...