Pakakas Hack

Urang nyieun Hacks keur Games,Cheats Pakakas,palatih Pakakas

Snapchat pikeun Windows – Ngundeur haratis pikeun Windows

Snapchat pikeun Windows

What is Snapchat pikeun Windows? Snapchat ieu hiji aplikasi dileupaskeun pikeun smartphone. On app nu bisa ngirim poto ka babaturan, Anjeun bisa ngobrol , tempo video direkam ku anjeun babaturan jeung sababaraha things.You gede séjén bisa boga loba babaturan, aya teu limit sarta bisa ditambahkeun ti anjeun kontak, ku username atawa sakadar ku scanning babaturan snapchat username asup manehna telepon. If you send messages in that app will not be saved only if you want that.The app have a lot of great things and if you want to know more about the app you can see Ieuh.

Snapchat pikeun Windows 1

Snapchat for Windows nyaéta Luncat ka ngundeur tur anjeun tiasa gaduh eta ayeuna. Vérsi snapchat Ieu sadia pikeun Windows 8, Windows 8.1 , Windows 10 jeung telepon Windows. Geus sadia pikeun sadaya jandela telepon jeung bisa dipake dina cara nu sarua kawas dina ios atawa android. app ogé gampang masang jeung maké. Ngan cek tombol download ti handap, download Snapchat for Windows then install it to your phone or PC. Tuliskeun anjeun landihan ayeuna Anjeun bisa make basajan eta.

download-tombol-oranyeu

 

website security
kategori: batur

...