Hack Tools

Ne krijimin Hacks për Lojrat,Cheats Tools,Trajner Tools

Snapchat për Windows – Shkarko pa pagesë për Windows

Snapchat për Windows

What is Snapchat për Windows? Snapchat është një kërkesë për të lëshuar smartphones. Në këtë app ju mund të dërgoni fotot për miqtë tuaj, ju mund të bisedojnë , shikoni videot e regjistruara nga ju miq dhe disa things.You tjera të mëdha mund të ketë shumë miq, nuk ka një kufi dhe mund të shtohet nga ju kontaktet, me emrin e përdoruesit ose vetëm nga skanimi miqtë tuaj snapchat emrin e përdoruesit mbi të telefonit. If you send messages in that app will not be saved only if you want that.The app have a lot of great things and if you want to know more about the app you can see këtu.

Snapchat për Windows 1

Snapchat për Windows është e lirë për të shkarkuar dhe ju mund të keni atë të drejtë tani. Ky version Snapchat është në dispozicion për Dritaret 8, Dritaret 8.1 , Dritaret 10 dhe telefonat e Windows. Është në dispozicion për të gjithë telefonat Windows dhe mund të përdoret në të njëjtën mënyrë si në iOS apo android. App është gjithashtu e lehtë për të instaluar dhe për të përdorur. Vetëm kontrolloni shkarko button nga poshtë, download Snapchat for Windows then install it to your phone or PC. Shkruani qe emri përdorues dhe tani ju mund ta përdorni atë të thjeshtë.

download-button-portokalli

 

website security
Kategoritë: Të tjerët

...