Hack Алатки

Ние создаваме хакове за игри,Хитрини Алатки,Обучувач Алатки

Snapchat за Windows – Превземи бесплатно за Windows

Snapchat за Windows

What is Snapchat за Windows? Snapchat е апликација пуштени во паметни телефони. На тоа стан може да испрати слики на вашите пријатели, можете да разговарате , види видеа снимени од страна на вас пријатели и неколку други големи things.You може да има многу пријатели, не постои граница и може да се додаде од вас контакти, со корисничко име или само со скенирање на вашиот пријатели Snapchat корисничко име на него телефон. If you send messages in that app will not be saved only if you want that.The app have a lot of great things and if you want to know more about the app you can see овде.

Snapchat за Windows 1

Snapchat за Windows е слободен за симнување и можете да го имаат во моментов. Ова Snapchat верзија е достапна за Windows 8, Windows 8.1 , Windows 10 и телефони Windows. Е достапна за сите Windows телефони може да се користи на ист начин како на iOS или Андроид. Во стан е исто така лесно да се инсталира и да се користи. Само проверете Download копчето од подолу, download Snapchat for Windows then install it to your phone or PC. Внесете го вашиот корисничко име и сега може да се едноставна употреба.

Download-копче-портокалова

 

website security
Категории: Други, пак,

...