Hack Tools

We nggawe Hacks kanggo Games,Cidra Tools,Trainer Tools

Snapchat kanggo Windows – Download free for Windows

Snapchat kanggo Windows

What is Snapchat kanggo Windows? Snapchat wis aplikasi dirilis kanggo Smartphone. On app sing bisa ngirim foto kanggo kanca-kanca, sampeyan bisa ngobrol , ndeleng video sing wis direkam dening mitra lan sawetara things.You gedhe bisa duwe kanca akeh, ana ora watesan lan bisa ditambahaké sampeyan kontak, dening jeneng panganggo utawa mung dening mindhai kanca snapchat jeneng panganggo ing wong telpon. If you send messages in that app will not be saved only if you want that.The app have a lot of great things and if you want to know more about the app you can see kene.

Snapchat kanggo Windows 1

Snapchat kanggo Windows gratis kanggo ngundhuh lan sampeyan bisa duwe apa sapunika. versi snapchat iki kasedhiya kanggo Windows 8, Windows 8.1 , Windows 10 lan telpon Windows. Kasedhiya kanggo kabeh windows telpon lan bisa digunakake ing cara sing padha kaya ing iOS utawa Android. App uga gampang kanggo nginstal lan nggunakake. Cukup mriksa tombol download saka ngisor, download Snapchat for Windows then install it to your phone or PC. Ketik jeneng pangguna lan saiki sampeyan bisa nggunakake prasaja.

download-tombol-orange

 

website security
Kategori: Others

...