Pakakas Hack

Urang nyieun Hacks keur Games,Cheats Pakakas,palatih Pakakas

Pokémon X jeung Y pikeun PC atawa Mac

Pokémon X jeung Y pikeun PC atawa Mac
Pokémon X jeung Y mangrupakeun Peran dina maénkeunnana pisan nice. Hanjakal game ieu ngan dileupaskeun dina 3platform DS, teu sadaya jelema bisa ngarasakeun eta. tim kami geus dijieun hiji émulator jeung dijieun kaulinan ieu ogé bisa dicoo dina PC atanapi Mac. Ieu gampang maén Pokémon on Windows atawa Mac dina ngan menit kalayan ngan sababaraha clicks Anjeun bisa ngarasakeun kaulinan ieu. Di handap ieu hiji video sareng parentah jeung Buktina nu gawéna on PC Anjeun atawa Mac.

 

Parentah:

  1. Download Pokemon X and Y on your PC or MAC
  2. sari
  3. Ngajalankeun Nintendo 3DS Emulator.exe
  4. Lajeng klik Payil , Buka Nds ROM
  5. Pilih ROM
  6. Sing senang-senang

 

 

 

download-tombol-oranyeu

 

 

 

 

 

website security
kategori: batur

5 Responses

  1. Nik says:
    Now i play pokemon on my pc.thx
  2. Andrew says:
    Thank you
  3. joh p says:
    Thankssss
  4. Maria says:
    Yes it’s work:)
  5. Francis says:
    God work.thx

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

...