Hack Tools

We nggawe Hacks kanggo Games,Cidra Tools,Trainer Tools

Pokemon X lan Y kanggo PC utawa MAC

Pokemon X lan Y kanggo PC utawa MAC
Pokemon X lan Y punika Role Playing Game banget. Sayange game iki mung dirilis ing 3platform DS, ora kabeh wong bisa seneng. tim wis digawé lan emulator lan digawe game iki uga bisa diputer ing PC utawa Mac. Iku gampang kanggo muter Pokemon ing Windows utawa Mac ing menit karo mung sawetara klik sampeyan bisa seneng game iki. Ngisor iki video instruksi lan bukti sing kerjane ing PC utawa MAC.

 

Instructions:

  1. Download Pokemon X and Y on your PC or MAC
  2. extract
  3. Mbukak Nintendo 3DS Emulator.exe
  4. Banjur klik File , Open Nds Rom
  5. Pilih ROM
  6. Seneng-seneng

 

 

 

download-tombol-orange

 

 

 

 

 

website security
Kategori: Others

5 Responses

  1. Nik ngandika:
    Now i play pokemon on my pc.thx
  2. Andrew ngandika:
    Thank you
  3. joh p ngandika:
    Thankssss
  4. Maria ngandika:
    Yes it’s work:)
  5. Francis ngandika:
    God work.thx

Ninggalake a Reply

watesan wektu entèk. Mangga Muat captcha.

...