Hack Алатки

Ние создаваме хакове за игри,Хитрини Алатки,Обучувач Алатки

GTA V компјутер / Mac Превземи

GTA V компјутер / Mac Превземи

Do not have a PS or an Xbox? . Нема проблем. Нашиот тим го промени некои работи од PS3 и успеа да GTA V за PC или Mac. Па ние направивме инсталерот дека ќе преземете GTA V компјутер или вашиот Mac. По симнувањето на копчето инсталирате ќе се појави за GTA V. Инсталирате играта на вашиот PC или Mac, а потоа едноставно го отворите. Инсталирајте GTA V компјутер / Mac Преземете ќе стори сé што е за вас. Сега можете да играте GTA V на Mac или PC без да се чека за ослободување на кои probabl ќе биде со текот на времето. Забавувајте Упатство: 1.Преземи GTA V компјутер & Mac Превземи 2.Отворена GTA V преземање 3.Кликнете Преземи 4.Wait за програмата за да ја преземете додадени фајлови 5.After преземање е complette рок подесување 6.Install 7.Wait да install.wait за 30 8.Start минути игра и уживајте

 

 

 

Download-копче-портокалова

 

 

 

 

 

Минималните барања:

Интел:
 • Основни 2 Duo E4600 2.1GHz
 • GeForce GT 340
 • 1 GB RAM меморија
 • Windows XP или 7 или Windows 8
 • DirectX 10.0
 • 32 GB хард диск
AMD:
 • Атлон 64 X2 Dual Core 5400+
 • Radeon HD 3800 серија
 • 2 GB RAM меморија
 • Windows XP или 7 или Windows 8
 • DirectX 10.0
 • 32 GB хард диск

Скриншот: GTA V компјутер / Mac Превземи

 

GTA V компјутер / Mac Превземи

 

GTA V компјутер & Mac Превземи

 

website security
Категории: Други, пак,

6 Одговори

 1. Raguel вели:
  Downloaded and installed on my MAC
 2. frank d. вели:
  Wooork.TOday i played Gta V on my pc.thankssss
 3. Jessica вели:
  Yes this work
 4. Frances вели:
  Thanks very much
 5. Jimmy вели:
  F***k it’s work
 6. Andrei вели:
  Work for me.thx

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

...