Hack Tools

We nggawe Hacks kanggo Games,Cidra Tools,Trainer Tools

GTA V PC / Mac Download

GTA V PC / Mac Download

Aja duwe PS utawa Xbox? . Ora masalah. Kita tim wis diganti kuwi sawetara saka ps3 lan ngatur kanggo GTA V kanggo PC utawa Mac. Supaya kita digawe installer sing bakal ngundhuh PC v gta utawa Mac. Sawise ngundhuh nginstal tombol bakal katon kanggo GTA V. Instal game ing PC utawa Mac banjur mung mbukak. Instal GTA V PC / Mac Download bakal nglakoni kabeh kanggo kowe. Saiki sampeyan bisa muter GTA V ing Mac utawa PC tanpa nunggu release kang probabl bakal liwat wektu. Seneng-seneng instruction: 1.download GTA V PC & Mac Download 2.Open GTA V download 3.Klik Download 4.Wait kanggo program kanggo ngundhuh file 5.After download iku complette roto persiyapan 6.Install 7.Wait kanggo install.wait bab 30 menit 8.Start game lan seneng

 

 

 

download-tombol-orange

 

 

 

 

 

Requirements minimal:

Intel:
  • inti 2 Duo E4600 2.1GHz
  • GeForce GT 340
  • 1 GB RAM
  • Windows XP utawa 7 utawa Windows 8
  • DirectX 10.0
  • 32 GB Hard drive
AMD:
  • Athlon 64 X2 Dual inti 5400+
  • Radeon HD 3800 seri
  • 2 GB RAM
  • Windows XP utawa 7 utawa Windows 8
  • DirectX 10.0
  • 32 GB Hard drive

gambar: GTA V PC / Mac Download

 

GTA V PC / Mac Download

 

GTA V PC & Mac Download

 

website security
Kategori: Others

6 Responses

  1. Raguel ngandika:
    Diundhuh lan diinstal ing MAC sandi
  2. frank d. ngandika:
    Wooork.TOday i diputer Gta V ing pc.thankssss sandi
  3. Jessica ngandika:
    Ya iki
  4. Frances ngandika:
    Maturnuwun
  5. jimmy ngandika:
    F *** k iku karya
  6. Andrei ngandika:
    Work kanggo me.thx

Ninggalake a Reply

Sampeyan kudu mlebu ing kanggo ngirim komentar.

...