Hack Tools

Ne krijimin Hacks për Lojrat,Cheats Tools,Trajner Tools

Shkarko Cyberelevat0r iOS 7.1 Jailbreak

Shkarko Cyberelevat0r iOS 7.1 Jailbreak

 

 

Miq të mirë të lajmeve.Cyberelevat0r iOS 7.1 Jailbreak është këtu dhe është në dispozicion për download.Yes i0n1c LIRIMI Cyberelevat0r iOS 7.1 Jailbreak .

Të gjithë ju duhet të bëni është që të shkarkoni Cyberelevat0r iOS 7.1 Jailbreak në tuaj Windows apo Mac ( është në dispozicion për të shkarkuar për Windows dhe Mac) pastaj zgjidhni device.You juaj do të shohim më poshtë një listë të plotë me pajisje më poshtë. Tani zgjidhni Firmaware tuaj ( iOS 7.1 ; iOS7.1.1) dhe lidheni pajisjen tuaj me PC nëpërmjet USB kabllo. Kliko butonin Device Connect dhe prisni disa minuta .Kur që shikoni klik të lidhur Jailbreak Mua button.Now prisni dhe pasi është përfunduar Shkëputje pajisjen tuaj dhe të argëtohen. Tani ju keni jailbreak në pajisjen tuaj .

Compatible me të gjithë iPhone, iPod touch, iPad dhe iPad modele mini.
-iPhone 5 C
-iPhone 5 S
-iPhone 5
-iPhone 4S
– iPhone 4
-iPhone 3GS
-iPad Mini
-iPad 4
-iPad 3
-iPad 2

-iPod Touch 5G
-iPod Touch 4G

Shkarko Cyberelevat0r iOS 7.1 Jailbreak më poshtë për Windows dhe Mac:

 

download-button-portokalli

 

iPhone_5c_711_cydia

website security
Kategoritë: Të tjerët

...