Pakakas Hack

Urang nyieun Hacks keur Games,Cheats Pakakas,palatih Pakakas

DMCA

morehacks respects the intellectual property of others. morehacks takes matters of Intellectual Property very seriously and is committed to meeting the needs of content owners while helping them manage publication of their content online.

It should be noted that morehacks is a simple search engine of hacks available at a wide variety of third party websites.

Lamun percaya karya Anjeun hak ciptana geus ditiron ku cara nu constitutes ngalanggar hak cipta sarta diaksés dina loka ieu, Anjeun bisa ngabéjaan agén hak cipta urang, nu diatur dina Digital Millenium Copyright Act of 1998 (DMCA). Pikeun aduan Anjeun jadi valid dina DMCA, Anjeun kudu nyadiakeun inpo di handap ieu lamun nyadiakeun bewara tina ngalanggar hak cipta nu ngaku:

A signature fisik atawa éléktronik hiji jalma otorisasi meta atas nama tina Identification boga hak cipta karya nu gaduh hak cipta ngaku geus infringed
Identification tina bahan anu ngaku jadi infringing atawa jadi subjék tina aktivitas infringing jeung nu dihapus
Informasi alesan cukup pikeun diturutan panyadia ladénan pikeun kontak pihak complaining, saperti hiji alamat, jumlah telepon, jeung, upami sadia, alamat surat éléktronik
A pernyataan yen pihak complaining "dina iman alus percaya yén pamakéan bahan dina manner nu humandeuar teu otorisasi ku nu boga hak cipta, agén anak, atawa hukum "
A pernyataan yen "informasi dina bewara anu akurat", jeung "dina hukuman tina sumpah palsu, pihak complaining ieu otorisasi meta atas nama nu boga hiji katuhu ekslusif anu disangka infringed "

Inpo di luhur kudu nyerah salaku ditulis, faxed atawa emailed béwara ka Agen ditunjuk handap:

Attn: Kantor DMCA

Inpo ieu teu matak ditaksir salaku nasihat hukum, pikeun wincikanana salajengna dina informasi diperlukeun pikeun bewara DMCA valid, tempo 17 U.S.C. 512(c)(3).

kontak EMAIL: morehacks@yahoo.ro