Hack Tools

We nggawe Hacks kanggo Games,Cidra Tools,Trainer Tools

DMCA

morehacks ngajeni properti intelektual liyane. morehacks njupuk prakara saka Intellectual Property akeh banget lan wis setya patemon kabutuhan pihak sing nduweni isi nalika ngewangi ngatur publikasi isi sing online.

Sampeyan kudu nyatet sing morehacks search engine prasaja Hacks kasedhiya ing macem-macem saka sudhut situs web pihak katelu.

Yen kowé pracaya marang karya hak cipta wis disalin ing cara sing dadi nglanggar hak cipta lan diakses ing situs iki, sampeyan bisa ngabari agen cipta kita, minangka kasebut ing Digital Millennium Copyright Act of 1998 (DMCA). Kanggo complaint dadi bener ing DMCA, sampeyan kudu nyedhiyani informasi iki nalika nyediakake kabar saka nglanggar hak cipta nyariosaken:

A teken fisik utawa elektronik saka wong sah kanggo tumindak atas jenenge Identification pemilik hak cipta karya hak cipta ngaku wis infringed
Identifikasi materi sing wis cariosaken infringing utawa dadi subyek saka kegiatan infringing lan sing kanggo dibusak
Informasi akal cekap kanggo ngidini panyedhiya layanan kanggo hubungi partai sambatan, kayata alamat, nomer telpon, lan, yen kasedhiya, alamat mail elektronik
A statement sing partai sambatan "ing apik iman pracaya sing nggunakake materi ing proses sambat ora sah dening pemilik hak cipta, agen sawijining, utawa hukum "
A statement sing "resmi ing kabar punika akurat", lan "ing paukuman saka perjury, partai sambatan wis sah kanggo tumindak atas jenenge pemilik saka hak eksklusif sing dinuga infringed "

Informasi ing ndhuwur kudu diajukake minangka ditulis, faxed utawa dikirim kabar menyang Agent ditetepake ngisor:

Attn: Kantor DMCA

Informasi iki ora bakal diterangke minangka saran legal, kanggo katrangan luwih ing informasi sing dibutuhake kanggo kabar DMCA bener, ndeleng 17 U.S.C. 512(c)(3).

Contact EMAIL: morehacks@yahoo.ro